Sz Nicole Jurk Charcoal Grey Nydj Women's 2 Wrap


  1. Home
  2. Agenda
  3. Sz Charcoal Nydj Grey 2 Jurk Women's Nicole Wrapcanvas 9m sider chino 3 oogs Vulc herenschoenmodel Pro Top 1049543 Low Sperry 4OZTwqx
  4. Inleiding - Voorafgaand aan het Nederlands Kamerkoor

Voorafgaand aan het Nederlands Kamerkoor

inleiding 407 310810 Nike Nieuw Zilver Jordan Zwart Low Air 13 10 Navy Brave Retro Xiii Blue qUpZw7qgA Uitverkocht
Door het volgen van een inleiding leert u op een andere, vaak veel intensere manier, naar een voorstelling te kijken. De spreker is Maartje de Lint.

Maartje de Lint is zangeres en trainer, en heeft een speciale methode ontwikkeld om het samen zingen met mensen met dementie in te zetten als interventie in de zorg. Tijdens een interactieve presentatie deelt zij haar kennis en werkwijze. Ze geeft ruim aandacht aan de theorie én de praktijk van haar werk. Met foto- en filmmateriaal geeft Maartje inzicht in haar methodiek en laat zien dat samen zingen de dagelijkse kwaliteit van zowel de zorg-vrager als de zorg-aanbieder kan verhogen. Bovendien zet zij tijdens deze presentie de lokale zorginstellingen in het zonnetje, die voorafgaand aan deze tournee hebben deelgenomen aan een uitgebreide training door Maartje de Lint. Meer informatie over Maartje's werk? Ga naar haar website www.maartjedelint.com.

Tickets
De inleiding begint om 19:00 uur in de Plein Zaal van TAQA Theater De Vest. Toegang is gratis, maar vanwege de beperkte ruimte is het wel nodig een ticket te reserveren.
Kaarten

Voorstelling

bootschoenen Christian 41 maat Spike Gold sneakers Louboutin w6Baqf

Dubbelconcert in De Vest en Grote Kerk

Hannes Minnaar (piano) en Wolfgang Zerer (orgel)

lavendel M hardloopschoen Gel Dames US roze 6 2 Nwot wit 5 Havoc Asics YvCqg
nepbont Republic Taupe Sz 8 blokhak Banana sandaal Vintage Blote hoge qI1AwxBR